Zaterdag 20 mei

We zijn om 23:00 uur aangekomen in Valencia. Bij het vliegveld hadden we een hotel voor 1 nacht geboekt voor 38 euro.

Zondag 21 mei

Heerlijk geslapen en na het ontbijt zijn we met de metro naar de haven gegaan. Daar aangekomen hebben we de havenmeester opgeroepen. Na wachten op de kade zijn we opgepikt door een van de marineros die ons met een rubberen boot naar onze boot (Zuid) bracht. Heel vreemd en toch weer vertrouwd om weer op je boot te zijn. Het voelde weer heerlijk. Alles ingeruimd, bedden opgemaakt en gepoetst.
Daarna met onze elektrische fietsen naar de Noordkant gereden om naar de havenmeester te gaan. We liggen nu aan de Zuidkant (winterstalling) en willen weer naar de Noordkant dicht bij de boulevard. Heerlijk verdiend biertje gedronken in een nieuwe Loungetent die dicht bij de havenmeester kantoor is gerealiseerd.

Maandag 22 mei

Yes, we hebben toestemming om naar Noord steiger B te gaan. Vorig jaar lagen we daar ook. Prima plekje en dicht bij de boulevard. We komen om 11:00 uur aan op B26. Was gedraaid en de boot schoongespoten.

Vrijdag 26 mei

We hebben Tim (NL) ontmoet die klussen op de werf doet. Gevraagd hoeveel een plaatsing van een tweede koelkast kost. Een grote wens die we hebben.
Bestellen, verzending, plaatsing en montage 1120 euro. Goedkoper dan de vorige offerte; die kwam op 1700 euro.
Superblij dat de loze ruimte naast de koelkast een tweede koelkast is geworden. Tim heeft ook een vergeten kras aan stuurboord gerepareerd.